Ga naar de inhoud

Meer over mij

Mijn naam is Barend van Veluw. Ik ben in 1966 in Hooglanderveen geboren. Na verschillende samenwerkingen met bedrijven ben ik in 2008 met mijn praktijk gestart. In mijn praktijk geef ik individuele coaching en begeleiding. Ook geef ik trainingen en workshops aan bedrijven en particulieren. Daarnaast laat ik mij door bedrijven inhuren die een organisatieverandering willen doorvoeren voor een beter resultaat. Bijvoorbeeld de mindset van de medewerkers te veranderen.

Al vele jaren ben ik bezig met persoonlijke ontwikkeling en groei. In mijn zoektocht vond ik de verbinding met mijzelf. Ik leerde mijzelf kennen en daarbij ook mijn hoog sensitiviteit, mijn hart en begrip voor de ander. Ik heb in mijn leven veel ervaren en meegemaakt, maar altijd heeft mijn levenskracht en levensvreugde mij door de ervaringen heen geholpen.

Ik hou ervan om op maat te coachen en aan te sluiten op het proces van de ander. Ik vind het mooi om te zien hoe mensen de verbinding met zichzelf weten aan te gaan en uitkomen bij hun eigen wijsheid. Ik geloof dat veel van de kennis waarnaar wij op zoek zijn, een antwoord op belangrijke vragen, al in ons aanwezig is. We zijn alleen vergeten hoe we de kennis kunnen ophalen of aanspreken.

Ik heet je van harte welkom op mijn website Mooi Ontwikkelen. Daarmee heb je de deur opengezet naar jouw persoonlijke ontwikkeling.

LinkedIn